Trobada d’entitats 2015

Aquet any celebrem el l’onzena trobada, 11 anys mostrant a la ciutadania el teixit associatiu de la ciutat i creixent en participació tant d’entitats, com de ciutadans que s’acosten aquets dies al Parc de la Infanta. Volem continuar fomentant i promocionant l’associacionisme, la sensibilització entre els ciutadans, i la interacció entre les diferents entitats de Cornellà. L’objectiu es clar, difondre la gran tasca i l’esforç que realitzeu les associacions, a la resta de ciutadans i ciutadanes, mostrar les possibilitats de col·laborar-hi i crear un espai de trobada i d’intercanvi sobre els temes que treballeu.

També podeu descarregar mes a baix el link amb  la fitxa d’inscripció per la vostra participació a la trobada. En aquesta fitxa us demanem la vostra disposició de temps a la tarda del dissabte i tot el diumenge, per tal de definir definitivament l’horari de la mateixa. No cal dir, que aporteu els vostre suggeriments per millorar aquesta festa de les entitats.

Enguany la trobada tindrà lloc els dies  2 d’octubre amb la presentació al Citilab, el 4 d’octubre al Parc de la Infanta,  i ens agradaria comptar amb vosaltres.

Full d’inscripció 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *