Benvinguda

El Portal d’Entitats

Benvinguts i benvingudes

L’Ajuntament de Cornellà amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa a l’abast de totes les entitats del municipi un portal web per tal que puguin disposar del seu propi espai a Internet.

Aquest portal facilita totes les eines per tal que les entitats que vulguin disposar del seu propi espai web puguin fer-ho d’una forma simple i totalment gratuïta, i també ofereix la possibilitat d’aglutinar les pàgines webs de les entitats que ja en tenen. El funcionament del portal és molt senzill i permet que siguin les mateixes entitats les que es puguin dissenyar, elaborar i administrar el seu propi espai a la xarxa. Només es requereixen uns coneixements d’informàtica a nivell d’usuari i, a més a més, l’Ajuntament realitza cursets adreçats a les entitats que s’adhereixen al projecte i disposa d’unes hores de suport.

Amb aquesta eina es pretén donar a conèixer l’abast del teixit associatiu de la ciutat, oferir i intercanviar recursos tècnics i d’informació per al sector de l’associacionisme, afavorir la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació i crear un espai de relació entre les mateixes entitats .

Si voleu crear un web per a la vostra entitat, poseu-vos en contacte amb el departament d’Acció Comunitària per correu electrònic jsantos@aj-cornella.cat o per telèfon al 93 377 02 12 ext 1392
Si la vostra entitat ja té web, també podeu estar al Portal. Informeu-vos-en!

Tots en podeu formar part!